Klachten

Heeft u pijn in uw rug of nek –mogelijk met uitstraling naar benen of armen – of in uw gewrichten?

Ortho-manueel arts in Amsterdam behandelt reeds 25 jaar met succes moeilijk behandelbare klachten zoals rugklachten (spit, hernia e.d.), nekklachten, schouderklachtenwhiplash, RSI etc.

Niet door ‘kraken’ of andere hardhandige (en mogelijk schadelijke) methoden maar door het kundig manipuleren dan wel mobiliseren van de wervels, zodat deze in de juiste stand gezet worden en goed bewegen. Afwijkingen in de wervelkolom worden aldus effectief gecorrigeerd en vaak met direct resultaat. Als enige in Amsterdam wordt soms ook gebruik gemaakt van laser photo therapie om dieper en gerichter bepaalde plekken te kunnen bereiken en behandelen.

rugpijn

Hieronder ziet u een overzicht van klachten die met succes kunnen worden behandeld:

Soorten klachten

  • Rug- en nekklachten
  • Hernia, RSI en Whiplash
  • Schouderklachten en heupklachten
  • Tennisarm of tenniselleboog
  • Knie-, voet- en enkelklachten

Oplossingen

Regelmatig zie ik nieuwe patiënten in mijn praktijk met langdurige en/ of hevige klachten, die dan toch binnen redelijke termijn opgelost kunnen worden. Dat vind ik jammer en het komt vaak door onwetendheid. Ervaring en een brede kennis spelen daarbij een belangrijke rol.

Mocht u toch nog twijfels hebben, maak dan een afspraak voor een eerste consult om te kunnen beoordelen of ik u kan helpen.

Neem contact op met Werner Damen orthomanueel arts via 020-6760383 voor een oriënterend gesprek. Dokter Damen is lid van de NVAMG.